18 de juny del 2013

Taller de carmanyoles a La Patente by Àngels Puntas

Encara que a la feina ja opinen que els meus tàpers són ben variats (això de tenir un blog OBLIGA), el cert és que continuo ben oberta a escoltar noves propostes que puguin anar a les carmanyoles de cada dia.


Per això, quan l'Àngels Puntas i el JuanMa de La Patente em van convidar al taller de cuina per a carmanyoles que havien organitzat vaig pensar que era una bona oportunitat per aprendre una mica més i conèixer noves propostes (tant pels plats proposats com pel local). Si voleu veure els tallers que fan i us voleu apuntar, ho podeu fer directament des del següent enllaç:


L'Àngels és una cuinera-blocaire-comunicadora-dinamitzadoradegastrosaraus que vaig conèixer fa alguns mesos en un d'aquestes trobades per a gastrobloguers. Ens seguim, sé dels nombrosos tallers que imparteix i fins i tot em va convidar al seu programa de Ràdio Montcada (A Foc Viu) fa uns mesos.

La Patente és del darrer dels espais de cuina per l'aprenentatge amateur del que he tingut notícia. Situat a l'esquerra de l'Eixample, és un local diàfan i ampli, presidit per una cuina-taulell on una dotzena de participants poden treballar força còmodament. Al fons, una megataula és el lloc ideal per a presentar els plats elaborats i, sobretot, degustar-los (perquè entre la variada oferta del local hi ha tallers de cuina-sopar).

Les quasi tres hores de taller van ser amenes. Talls per aquí, idees per allà, recomanacions, preguntes i carmanyoles d'un sol ús per anar omplint. No hi va haver tast dels plats, això ens quedava reservat per a fer-ho durant la setmana: ens vam emportar 4 plats per anar gaudint la resta de la setmana, amb vinagretes incloses.


Us deixo un tast en imatges del que vam fer i queden pendents de publicar les receptes.

Amanida de l'horta amb cigrons i vinagreta
de mostassa

Supremes de lluç i verduretes a la papillote en salsa verda

Pollastre amb crema de bolets i formatge de
 Cabrales i guanició d'arròs Thai fregit

Tajín de quinoa i llenties pardines amb oli de menta fresca

Hoy en la fiambrera: Taller de fiambreras en La Patenta por Àngels Puntas. Léelo!
Today at the lunch boxWorkshop for lunchboxes in La Patente by Àngels Puntas. Read it!
Ces boîtes à lunch: Atelier pour les boîtes à lunch a La Patente pour Ángels Puntas.  Lisez-le!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. Marga: un cop més...ha estat un honor de tenir-te prop i gaudir de la teva companyia! gràcies pel teu temps i les teves paraules :) Salut i Bons Aliments :)

    ResponElimina
  2. Doncs espero que ens posis les receptes ben aviat perquè fan molt bona cara!I gràcies per endavant!!!

    ResponElimina
  3. Hola Marga! Soy Eva, de www.mantelacuadros.com
    Me comentaste en mi post sobre el 2º taller de tuppers y después de leer tu post me ha dado mucha pena no poder haber ido al primer taller! Los platos tienen una pinta estupenda, muy fresquitos para el verano! Y es lo que comentas, que a pesar de ser tres horas, se pasan rapidísimo, ojalá fuera más tiempo porque es super divertido.
    A ver si coincidimos en algún taller, porque seguro que me apuntaré a otro!

    un saludo!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...