19 de desembre del 2013

Amanida de mandarina

A cinc dies de començar les festes de Nadal a casa, jo ja tinc la nevera de casa preparada per rebre unes quantes desenes de convidats...és a dir, està BUIDA, tot esperant que arribin els ingredients propis d'aquestes dates.



Mentrestant, jo he de seguir preparant els meus tàpers, així que, com ho soluciono? Només he trobat en la nevera un cabdell de Tudela i un petit envàs amb anxoves!!! Doncs, encara que no sigui la millor època per menjar fred (plou i fa fred), una amanida sempre resol un àpat, oi? 

Si a més, li posem una mica de fruita (ara és una època excel·lent per les mandarines, que no sempre han de ser un postre)... encara aconseguirem un plat que faci goig, no?




Ja veieu, de vegades de les pedres aconseguim pans, i a més, encara que ens prepara el cos per aquests dies que venen de dinars inacabables... perquè d'alguna manera hi hem de fer lloc... o bé, si hem d'improvisar un tàper després d'un cap de setmana fora de casa.

Ah! si la voleu completar, no us descuideu del pa, i de menjar un lacti de postre.

Ingredients:
1 cabdell de Tudela
1 llauna d'anxoves
1 poma
2 mandarines
vinagreta de mel

Com preparar-ho:
Disposar separadament les fulles del cabdell en un plat, afegir, la poma i la mandarina pelades i tallades a grills. Decorar amb les anxoves, i condimentar amb la vinagreta de mel.


Hoy en la fiambrera: Ensalada de mandarina. Léelo!
Today at the lunch boxTangerine Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Tangerine Salade. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Una amanida sempre ho arregla tot. En un tàper hi cap tot. Bones festes Marga! Aprofito per a dir-te que estic preparant una trobada de blogaires a Tarragona per al 22 de febrer. A veure si pots venir!
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...