21 de gener de 2014

Salsitxes "in pizza"

Heu menjat mai una pizza de salsitxes? I unes salsitxes en pizza? Doncs aquest tàper a base de salsitxes em recorda molt l'aroma i el gust de les pizzes.



Ja sabeu que és bo llegir i "guardar" receptes per anar-les posant en pràctica i que els nostres tàpers "ens vagin sorprenent", tot allunyant la rutina i la monotonia que ens pot portar a "odiar" el dinar a la feina. I la idea inicial d'aquest tàper la vaig trobar entre les receptes de Lékué, i com que no tenia tots els ingredients proposats, doncs vaig posar els que la meva nevera guardava (s'ha de saber improvisar, no?). 

Un tàper amb gust, i a més que vaig preparar en 10 minuts (5 de preparació i 5 de cocció). Qui es pot negar a tastar-lo?

Ingredients (1 tàper):
3 salsitxes
2 cullerades de salsa de tomàquet fregit
2 cullerades de pebrot verd i vermell cuit
1/2 carbassó
pols de ceba deshidratada
orenga
formatge ratllat de 4 sabors
sal (o 1/4 de pastilla de concentrat de brou)
2 cullerades d'aigua (o vi)

Com preparar-ho:
Tallem el carbassó en rodanxes fines. Posem al fons de l'estoig de vapor, el tomàquet i el pebrot. Condimentem amb la ceba deshidratada i salem al gust (si utilitzem la pastilla de brou de carn, no posem la sal i diluïm la pastilla en l'aigua que utilitzarem).
Posem les salsitxes i aboquem l'aigua (o el vi). Cobrim les salsitxes amb el carbassó i el formatge. Condimentem amb l'orenga.
Tapem l'estoig de vapor i posem a microones durant 5 minuts. Deixem reposar abans d'obrir.

Hoy en la fiambrera: Salchichas "en pizza". Léelo!
Today at the lunch boxSausages "in pizza". Read it!
Ces boîtes à lunch: Saucisses "in pizza". Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------ 

1 comentari:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...