31 de març de 2014

Nous models de porta-carmanyoles Iris i sorteig!

El fet de menjar de tàper s'està dignificant dia a dia, no sé si perquè més gent s'adhereix al "moviment taperista" (ja sigui per obligació o per devoció, que de tot hi ha), i amb ell la moda i les empreses al voltant del món tàper segueixen in crescendo, tot traient al mercat noves creacions que puguin satisfer a un nombre major de persones.



Recentment, l'empresa Iris Barcelona, em va fer arribar dos dels seus darrers models de bosses transportadores de tàpers: Daily Bag i Jolie Bag. Ambdues, trenquen totalment amb els models anteriors de bossa més o menys quadrada rígida o tova. Avui us parlaré de la Daily Bag, que és la que he provat més intensament.

Alguna cosa similar a la Daily Bag feia temps que la buscava. Vaja un tipus portatàpers per anar a l'esquena! De fet, l'estiu passat quan vaig autoimposar-me de fer una part important del trajecte de casa a la feina a peu trobava a faltar una motxilla, perquè caminar a pas ràpid amb dues bosses penjant del coll o a les mans (la de mà i la del tàper) se'm feia feixuc. Per això els hi vaig preguntar si en tenien alguna motxilla, però la resposta va ser no. No sé si arran de la meva pregunta o perquè ja tocava, ara finalment ja tenim motxilles per portar el dinar a la feina. 




Les Daily Bag, té un accés independent per cremallera a una part tèrmica, i com totes les motxilles una part on posar les coses de mà. Certament que només té espai per portar un únic tàper i unes postres a la part tèrmica, però és suficient. 


Ara que ha començat a clarejar al matí em va perfecta per les meves caminades de primera hora. Per això, puc dir que m'agrada, m'és còmoda, manté el fred molt bé, té un tacte xulo, puc portar-la com a bossa única i, a més, es pot posar a la rentadora. De fet, a la meva feina ja més d'un m'han comentat que és molt maca i que on la podien trobar (té un preu d'uns 18€ i es troba a diverses botigues).



Autofoto sortint de casa amb la
Daily Bag a l'esquena
Tanmateix, potser us preguntareu "Li trobes alguna cosa a faltar?" Doncs la resposta seria sí, però només com a suggeriment de futur: poder fixar les nanses de penjar (quan te la treus es mou tot capa un costat) i afegir una butxaqueta exterior petita per posar, per exemple, la targeta de metro (sóc de l'àrea metropolitana, ho reconec).

I com que segur que us han quedat ganes de comprar-la, ara un de vosaltres en tindrà l'oportunitat sense més. Iris Barcelona en SORTEJA una DAILY BAG entre els qui seguiu L'hora del tàper.


Requeriments:


1. Com que aquesta bossa és perfecta per sortir al migdia a  menjar el tàper a un parc:
  •  deixeu un comentari únicament en aquest post explicant quin tàper us emportaríeu en la Daily Bag, 
  • a més del vostre nom 
  • i un correu de contacte.

2. No és obligatori, però us podeu fans d'Iris Barcelona a Facebook o a Twitter, així estareu sempre informats de les novetats i us podreu beneficiar de molts avantatges com descomptes, concursos, activitats, etc. 

3. Tampoc és obligatori, però també us podeu fer fans de L'hora del tàper a Facebook o Twitter, on podem mantenir converses fluïdes sobre el món  tàper.


4. El guanyador rebrà el premi només en una adreça postal dins l'Estat espanyol peninsular o les Illes Balears.


5. Hi ha de termini de participació fins el dia 13 d'abril de 2014, a les 24 hores.


6. El sorteig es realitzarà utilitzant el programa Random, i a cada participant que compleixi se li assignarà un número per ordre de missatge publicat en aquest post, l'únic lloc on es pot participar.


7. El resultat es farà públic un parell de dies després de finalitzat el termini de participació.



Hoy en la fiambrera: Nuevos modelos de porta fiambreras Iris y sorteo Léelo!
Today at the lunch boxNew models of carrying lunchboxes Iris and raffle Read it!
Ces boîtes à lunch: De nouveaux modèles de transport des boîtes à lunch Iris et tirer Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

36 comentaris:

  1. El tàper que més portaria és aquesta Amanida d'arròs i pernil que està boníssima i és ideal de cara al bon temps: http://esquanmenjo.blogspot.com.es/2012/07/tres-plats-per-sant-joan.html
    El meu correu maida.bailarina @ gmail.com

    ResponElimina
  2. Faig ara la dieta proteínica i cada dia porto un taper al despatx. Tinc la bossa rígida, però alguna vegada necessito algun tipus de bossa com aquesta, perquè he de portar poca cosa, sol un taper i la meva es gran i incomoda.

    Julia Dovgopola
    dovgopola@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nomes puc menjar amanides sols i un producte de dieta, per tant sempre porto taper amb amanida. Es més pràctic i no he de escalfar.

      Elimina
  3. En el táper me llevaría la ensalada de pasta con queso azul, ¡qué rico! :)
    Nuria (nurgagi@gmail.com)
    Saludos!

    ResponElimina
  4. El tapper que m'emportaria seria una fideuà.

    ResponElimina
  5. Hola, vaig descobrir el blog la setmana passada i m'agrada molt perque com tu dino de taper cada dia! Avui per exemple una amanida de arros amb els tomaquets cherry, la tonyina i ben amanit!
    ( anny_ll6@hotmail.com)

    ResponElimina
  6. Hola Marga,
    El correu es sabonsjafune@gmail.com

    ResponElimina
  7. ¡Gran descubrimiento este blog! Disculpa que no escriba en catalán pero soy de otra provincia, aunque por circunstancias leo bastante en vuestra lengua y os entiendo bastante bien. Como acabo de comenzar a ojear tus recetas contestaré lo que me he traído hoy al trabajo: lasaña de carne y verdura, suelo optar por platos únicos...anaciraco@gmail.con, mi nombre es Ana y a partir de hoy seguidora vuestra ;)

    ResponElimina
  8. Jo portaria una súper amanida molt, molt complerta i amb una vinagreta ben saborosa.
    Irene
    ialvarezq83@hotmail.com

    ResponElimina
  9. Doncs jo ahir vaig fer croquetes de ceps.
    Carme

    ResponElimina
  10. Un taper per menjar al parc podria ser, per exemple, uns cigrons amb bacallà esqueixat i ou dur. Es pot menjar fred i s'hi pot posar el que es vulgui. Olives, cogombre, tomàquet... Imaginació al poder!
    El meu correu és perizdoria@gmail.com

    ResponElimina
  11. Acostumo a portar al tàper les sobres de la nevera arregladetes amb més o menys gràcia. Per avui tinc un saltejat d'espàrrecs de marge, gambetes i alls tendres i una truita de pernil i carxofes.
    dolorsvergara@gmail.com

    ResponElimina
  12. Jo m'emportaria el plat que actualment em té més enganxada: bròquil amb carn picada, tan senzill i taaaaaaaaan bo!!
    Salut!
    Paula (paulallavina@gmail.com)

    ResponElimina
  13. Jo m'enduria un taboulé. M'encanta l'amanida de cuscús quan fa bo, tan fresca, amb el gust que hi dóna la menta mmmmm
    pilar.madriles@gmail.com

    ResponElimina
  14. ¡Un descubrimiento este blog! Mi "taper" viene hoy con lasaña de carne y verduras, ahora voy a investigar tus recetas en busca de ideas, soy Ana, anaciraco@gmail.com feliz martes

    ResponElimina
  15. Hola. Un menú que m'encanta es amanida caprese (mozzarella i tomàquet) , mini hamburguesa de bou i dues mandarines. Ah, i llauna de Vichy ! Laura (cuinejar@gmail.com)

    ResponElimina
  16. Hola,
    yo me llevaría una buena ensalada de pasta con atún y huevo duro.
    ramon.bel@hotmail.com

    ResponElimina
  17. Jo els tàpers els omplo pel meu fill, amanides d'arròs o una quiche, o bé crestes o croquetes....Núria
    duranbautista@gmail.com

    ResponElimina
  18. Jo hi portaria tot tipus d'amanides, ara que ve el bon temps! Per exemple, tomàquet, mozzarella, tonyina i alvocat.
    Aina (ainaaa_@hotmail.com)

    ResponElimina
  19. Jo portaría el meu tapper amb fideuà!!
    Mónica
    mvl.1972@hotmail.com

    ResponElimina
  20. un risotto de ceps al tàper, junt amb un termo amb una infusió de menta fresca, i dins la bossa tèrmica una aigua fresca i un granisat de mango!
    Enric ( enricguionista [arroba] gmail [ punt ] com )

    ResponElimina
  21. Us tàper amb saltejat de pèsols acabats de pelar (no congelats)
    Marta: mrigat@hotmail.com

    ResponElimina
  22. Hola, m'apunto al sorteig, jo per endur-me de tuper m'agraden les amanides de pasta, són ràpides de fer i bones :)
    Lidia Casademont
    lidia.casademont@gmail.com

    ResponElimina
  23. Participo!
    A mi m'agrada portar arrós a al cubana, fàcil i bo!
    Ramon Costa
    ramon.costa@gmail.com

    ResponElimina
  24. Jo sempre m'enduc verdures amb pollastre filetejat :)
    Olga Surrell
    olgasurrell@gmail.com
    Gràcies!

    ResponElimina
  25. Jo portaria el meu tapper amb amanida d'arrós, m'ecanta!
    Rosa Tomás
    lutherv_l@hotmail.com

    ResponElimina
  26. A mi m'agrada dur espaguetis amb diferents salses!
    Jordi Casademont
    lidia368@hotmail.com
    Gràcies!

    ResponElimina
  27. A la daily bag jo hi portaria una amanida de pasta amb salmó fumat, formatge fresc, pastanaga ratllada, tomàquet a talls petits, blat de moro, nous i panses de colors i uns trossets de pinya o meló.
    Josepa Carreras
    josepacv@gmail.com

    ResponElimina
  28. A la daily bag hi duria una amanida de pasta amb bolets saltejats. Mmmm...
    Caterina
    catgornalsmiralles@gmail.com

    ResponElimina
  29. Doncs ara mateix, amb la pluja que cau, em vindria de gust una carmanyola de llenties calentonetes...
    Em dic Laia
    laiafortuny(arroba)gmail(punt)com

    ResponElimina
  30. A l'estiu faig sovint una amanida amb cigrons cuits, trossets de formatge blau, trossets de pernil i un raig d'oli d'oliva
    kimgumbert@gmail.com

    ResponElimina
  31. Jo hi portaria una amanida verda amb tomaquet cherry i uns ous durs de guatlla, un tallet de pernil dolç i una mica de formatge fresc. Vaja tot molt saludable. Núria
    sarda.nuria@gmail.com

    ResponElimina
  32. jo portaria una amanida de faves tendres amb pèsols saltejats amb pernil i unes croquetes casolanes. El meu correu es fitamagda@hotmail.com. Sort !

    ResponElimina
  33. Jo memportaria un arros tres delicies
    Chiara. parallevar.blog@gmail.com

    ResponElimina
  34. Com que els compartiments tèrmics només serveixen per mantenir la fredor, que no la calor, i a la feina no tinc microones, haig d'empescar-me-les per fer plats freds variats. Els meus tappers (els de Iris, just com el de la foto) van plens d'amanida de patata (patata bullida freda (ja la venen al super així, molt més còmode), bocinets de gall d'indi embotit, bocinets d'oliva verda i tomaquets cherry tallats a tallets. Amanit amb una mica de maionesa d'all (una salsa alemana que venen, que està de vici). Després, moltes variants (amb tonyina, amb arros...). O pasta fresca farcida, bullida i amb un raig d'oli o unes herbes... Cuina sana, ràpida i fàcil de preparar la nit abans :-). Maria Antolín (martinibaby2005@gmail.com)

    ResponElimina
  35. Jo portaria un tàper amb cuscús de verdures (carbassó, pebrot verd i vermell, alberginia i pastanaga) amb taquets de pollastre al curry. És perfecte per tàper i no es necessita microones, ideal per portar al parc.
    Mireia Suso mireiasl@gmail.com

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...