11 de març de 2014

Salsitxes amb pinya

La barreja de salat i dolç és una de les que més m'agraden, i portades al tàper em recorden els sabors de plats de festa, de manera que tinc la sensació de menjar un "tàper de festa".



Aquestes salsitxes amb pinya, es fan en poc temps, per suposat, i acompanyades amb pasta, arrós, llegums, patates o cuscús són un tàper únic perfecte, i a més, acolorit. No ens avorrirem pas al menjar-lo!

Per cert, si no tenim pinya en almívar, podem utilitzar la pinya natural i afegir suc de pinya per la cocció, i per suposat podeu posar més pebrots de colors o només utilitzar pebrots de color verd. 

Tampoc cal dir, que les salsitxes de pollastre també són una bona opció per aquest tàper.... O bé amb petits daus de pollastre.



Fins i tot, si fem pit de pollastre a la planxa i el cobrim amb la mateixa salsa però passada per la batedora, ja tenim una nova carmanyola, prou diferent. Aquesta també és una bona manera d'aprofitar les restes de la salsa (conservem-la triturada al congelador), si queda, per un altra dia.


Ingredients (x4 tàpers):

  • 400 g de salsitxes de porc o de pollastre (o un pit de pollastre tallat a daus)
  • 1 ceba petita
  • 1 pebrot vermell
  • 1 llauna petita de pinya en almívar
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
Com preparar-ho:
  • En una paella amb oli calent, daurem la ceba i el pebrot tallats a tires, durant 5 minuts. 
  • Salem lleugerament. 
  • Hi afegim les salsitxes senceres i la pinya tallada en daus, i daurem durant uns 3 minuts més. 
  • Afegim l'almívar de la llauna, salpebrem al gust, i deixem coure durant 10 minuts. 
  • I ja tenim llest el plat per emportar-nos al tàper!
Hoy en la fiambrera: Salchichas con piña Léelo!
Today at the lunch boxSausages with pineapple  Read it!
Ces boîtes à lunch: Saucisses à l'ananas Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...