10 de maig del 2014

OBBIO, espai d'alimentació ecològica

Sou dels que busqueu productes ecològics per preparar els vostres tàpers? Doncs a Barcelona hi ha l'espai d'alimentació ecològica OBBIO.


I dic espai, i no botiga, perquè no només és una botiga on es venen més de 6.000 referències de productes ecològics (majoritàriament vegetarians), sinó perquè també ofereix assessorament professional per a resoldre els dubtes sobre alimentació i nutrició dels clients i a més es poden degustar in situ molts dels productes a través de les elaboracions culinàries de la seva cafeteria. Hi ha un destacat interès pels productes de proximitat, però també incorpora un ampli ventall de productes europeus, perquè la selecció dels mateixos es basa sobretot en les seves qualitats organolèptiques.
 

Entre les referències (hi ha una diversitat de marques per al mateix producte), trobem, entre d'altres, fruites, verdures i llegums a granel, olis, vins, farines, cereals, pasta, llegums, productes per nadons, xocolates, tes, melmelades, mels, conserves, carn, peix, tofu, seitan, pizzes, suplement vitamínics i, fins i tot, productes de bellesa i de neteja.


Però també hi trobem un lineal amb plats cuinats, alguns per la mateixa cafeteria d'OBBIO, on entre d'altes podem emportar-nos a casa uns rotlles de carabassons amb seitan rostit, albergínies farcides de tempe, llegums cuits, etc.


També tenen molts productes propis per a les persones que pateixen intoleràncies alimentàries (sempre amb la característica ecològica), i destaca especialment l'apartat de productes pels intolerants al gluten.


I entre els productes alimentaris, també hi ha una secció de llibreria i, com he comentat abans, una cafeteria-restaurant on poder degustar tant propostes de menú al migdia, a un preu que no arriba als 12€ (amb diverses possible fórmules: un plat, mig menú, etc.) o esmorzars i berenars, però que a més dispensa menjar al detall per emportar.

A l'esquerra, crumbble de farina d'espelta i
ametlles amb iogurt de soja, compota de poma
 i sirop de pinya. A la dreta, pastís de
pastanaga i brownie amb farina d'espelta,
i marbre de blat sarraï i arròs 


I tot esperant els tallers i cursos que impartiran próximament (tal com ens va avançar la Irina una de les propietàries d'aquest espai), podeu descobrir aquest espai OBBIO al Carrer Muntaner 177 de Barcelona.

Hoy en la fiambrera: OBBIO, espacio de alimentación ecológica Léelo!
Today at the lunch boxOBBIO, organic food space  Read it!
Ces boîtes à lunch: OBBIO, l'espace d'aliments biologiques Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...