30 de juny del 2014

Cigronada amb salmó

Ara que bé el temps de menjar moltes amanides, pensem que si mengem cada dia la mateixa amanida amb el mateix condiments, ens acabarem avorrint.



Per això és bo que anem introduint sobre la mateixa base diferents productes i condiments, de manera que la combinatòria ens portarà a creure que "cada dia mengem amanida, però no pas la mateixa amanida". Per això en aquesta amanida he substituït la proteïna que acompanya moltes de les amanides, la tonyina, pel salmó fresc.

Hi ha qui diu que és bo que tinguem al calaix de la nostra feina un bon assortit de vinagretes i condiments per amanir, segons el dia, les amanides que ens emportem. No em sembla malament la idea, però si no ho volem (o podem) tenir a la feina, podem tenir aquest assortiment a casa, i emportar-nos-les. Tant si féu una cosa com l'altre, utilitzeu ampolles petites (jo el que faig és reutilitzar les ampolles petites de vidre amb tap d'algunes marques de suc, i que a més tenen formes una mica cuques).

Per cert, jo compro els cigrons cuits perquè no tinc per la mà la cocció per a que em quedin cuits però durs al mateix temps... però aviat ho aconseguiré i ho explicaré.

Ingredients:
180 g de cigrons menuts cuits
150 g de filet salmó fresc
1 ceba tendra petita
1 pebrot verd petit
1 pebrot vermell petit
vinagreta de mel (vegeu)

Com preparar-ho:
En una paella, amb un raig molt petit d'oli daurem el salmó. Primer per la part sense pell, després pels costats i finalment per la part de la pell.
Deixem refredar i esmicolem.
Tallem les verdures en daus petits.
En un tàper afegim els cigrons, les verdures i el salmó.
En el moment de dinar condimentem amb la vinagreta.

Postdata "informàtica": Com recuperar un post de Blogger esborrat
Aquesta entrada post hi és de nou al blog perquè després d'esborrar-la per error, finalment (només havien passat 8 hores des del tràgic errorla vaig poder recuperar una còpia que encara estava per Internet, i us explico com ho vaig fer per si alguna vegada us cal.

1er) Vaig cercar en Google l'entrada que havia esborrat (en aquest cas "Cigronada de salmó").


2n) Quan Google em va donar el resultat, vaig clicar sobre el triangle invertit que hi ha al final de l'url de l'article (per mi "cuinescuina.blogspot.com/2014/04/cigronada_amb_salmo.html").


3er) De la finestreta emergent que va aparèixer vaig triar l'opció "Còpia en memòria".


4rt) I em va sortir l'entrada que havia esborrat, de manera que vaig seleccionar tot el text i les fotos, les vaig copiar i les vaig enganxar en una nova entrada del blog.


És cert, que he perdut les estadístiques per aquesta entrada i els comentaris, però com a mínim continuo podent compartint la mateixa entrada que ja havia escrit una vegada.

Hoy en la fiambrera: Garbanzos con salmón (y como recuperar un post de Blogger eliminado) Léelo!
Today at the lunch boxChickpeas with salmon (and how to recover a deleted post in Blogger) Read it!
Ces boîtes à lunch: Pois chiches au saumon (et comment faire pour récupérer un poste supprimé dans Blogger)  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. M'encanta l'estiu per les amanides que podem fer, variant un sol ingredient tenim un plat diferent i fantàstic.
    Petonets.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...