29 de juny del 2014

Comença el Grec 2014!

Amb una simpàtica festa de presentació de la programació del Minigrec (espectacles per infants dins del Grec), podem dir que comença la celebració del Grec 2014 durant tot el mes de juliol a la ciutat de Barcelona.


Aquest divendres vam poder conèixer els diferents personatges dels espectacles (Piu piu, Patatu, Pinotxo...) amb bell mig dels jardins del Teatre Grec, entre música, jocs tradicionals i maquillatges. També amb els nens vam poder visitar les grades i l'escenari del teatre de la mà d'uns actors grecs, qui va explicar de manera molt entenedora l'origen de l'espai i també de l'art de representar comèdies o drames.



Una tarda molt agradable en companyia de la família, que ens portarà a assistir a alguns dels espectacles del Minigrec, encara que no tinguin lloc en aquest espai tan característic.

Però, pels grans si que hi ha molta música al mateix Teatre Grec, i una mica de teatre i dansa (tot i que el ventall d'espectacles a diferents espais de la ciutat és molt àmplia), i si per un dia no voleu emportar-vos la carmanyola per sopar abans o després de l'espectacle tot gaudint de les fonts de Montjuïc, sapigueu que podeu sopar al restaurant que gestiona Casanovas en la terrassa dels jardins del Teatre Grec, o en el que anomen Village també als jardins, en una part oberta a tothom on es podrà gaudir de música gratuïta de viu cada nit.



Bon Grec, bon estiu!

Hoy en la fiambrera: Empieza el Grec 2014. Léelo!
Today at the lunch boxGrec 2014's Go on Read it!
Ces boîtes à lunch: Démarrez le Grec 2014. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...