30 de juliol de 2014

Amanida de mongetes verdes

Ara és temps de menjar mongetes verdes, de les no congelades, i no sé vosaltres però a casa sempre les hem cuinat acompanyades de patata. 


Aquest cop, però, no tenia de patates a casa, i havia un tàper que havia d'omplir per emportar-me a la feina (el darrer abans de les vacances). Així que vaig pensar: ànims si t'agrada l'amanida russa, segur que t'agradarà una improvisada amanida de mongetes verdes!

I dit i fet! Trossos de tomàquet per aquí, surimi per allà, quatre daus de formatges i una mica de color amb blat de moro. L'amanida està llesta! Al moment de dinar, la vaig acompanyar d'una mica de vinagreta de mel per sobre.

Tot un esclat de color, sabors i textures per a dir: bones vacances!

Ingredients:
150 g de mongetes verdes planes cuites
2 cullerades soperes de blat de moro en conserva
1 tomàquet 
1 cullerada sopera de daus de formatge feta
3 varetes de surimi
vinagreta de mel (vegeu la preparació en aquesta amanida dolça)

Com ho preparem:
Tallem el tomàquet a daus. Posem tots els ingredients en el tàper (parem atenció que les mongetes estiguin ben escorregudes i cuites una mica al dente). Amanim en el moment de menjar.


Hoy en la fiambrera: Ensalada de judías verdes.Léelo!
Today at the lunch boxGreen bean salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de haricots verts. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...