4 de juliol del 2014

Darna Home i Built, línia pels taperistes

La moda dels complements per transportar el menjar de casa a la feina va creixent, i darrerament he descobert Darna Home, que a més de comercialitzar els seus propis productes de cuina i de parament de la llar és també la distribuïdora de les bosses per portar tàpers de Built, una empresa nord-americana.



La primera vegada que vaig veure les bosses Built va ser en uns expositors davant de les línies de caixa d'una multinacional dels llibres i la música, i em va cridar l'atenció pels seus dissenys i la flexibilitat. Les vaig tocar, i tenien un tacte força diferent del de les bosses de transport que coneixia. Ara sé que estan fetes de teixit de neoprè (d'aquí el tacte , el poc pes i lo toves que són, de manera que són fàcilment guardar-les si no estan plenes). L'altra característica que he comentat, els dissenys, són força coloristes, bé, molt coloristes, amb estampats jovials i frescos.




Ara que he fet servir una de les bosses (Darna Home em va fer arribar una) puc dir que és còmode de portar, perquè és de base ample i, per exemple, hi cap un tàper quadrat més gran on portar unes super amanides. 




A més, és ideal per guardar dins la bossa de mà doblegada, si és que després hem d'anar, per exemple, a un curs i no volem carretejar més coses a les mans i, a sobre, es pot rentar a la rentadora. 

Posats a dir, la nansa per mi seria més agradable si fos més estreta, perquè tinc la mà petita. Igualment, m'han calgut alguns dies per acostumar-me a la lleugera elasticitat del teixit que es produeix amb el pes de tàper quan camino.

De Darna Home també he provat la seva carmanyola de ceràmica. Molt xula visualment i que permet, a més d'escalfar el menjar, gratinar-lo, si cal directament. La veritat és que és agradable d'utilitzar-lo com a plat a la feina. Trobo que és ideal per tots els que no volen utilitzar tàpers de plàstics o similars encara que, això si, pesa més.




Segur que amb aquests productes els vostres tàpers no passaran desapercebuts!


Hoy en la fiambrera: Darna Home i Built, línea para los que comen de táper. Léelo!
Today at the lunch boxDarna Home & Built, line for those who eat at work  Read it!
Ces boîtes à lunch: Darna Home et Built, ligne pour ceux qui mangent au travail  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...