8 de setembre de 2014

Amanida de meló i avocat

Encara que hi ha els detractors de la pasta de colors, jo, ho reconec, sóc una amant. 


Sóc conscient, i no m'enganyo, que la pasta verda mai substituirà un plat de verdura, però nois, quan el que busques és fer atractius els teus tàpers, les pastes de colors són perfectes per a donar una alegria als ulls quan obres la tapa de la carmanyola.

Us proposo una amanida que porta poca feina, té molt de color i aprofita el meló, un producte de temporada, encara que aquest cop sigui el cantalloup d'origen francès tot i que els que trobo al mercat els conreen a la Manxa (com alguns dels que venen a França, tal com vaig poder comprovar aquestes vacances per l'Aveyron).

Ingredients:
80 g de pasta de colors (en cru)
1 rodanxa s'un dit de meló de cantalloup
1/2 avocat
1 cullerada de sèsam torrat
sal
oli

Com preparar-ho:
Bullim la pasta (segons les instruccions del fabricat i aquests consells de L'hora del tàper) i la rentem amb aigua freda per a deixar-la solta per a fer amanida. Traiem la pell i les llavors del meló i el tallem en daus. Buidem l'avocat de la seva pell i també el tallem en daus. Posem la pasta, el meló i l'avocat en un tàper i ho cobrim amb el sèsam. Amanim amb oli i sal en el moment de menjar.

Hoy en la fiambrera: Ensalada de melón y aguacate. Léelo!
Today at the lunch boxMelon and avocado salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Melon et salade d'avocat.  Lisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...