22 d’octubre de 2014

Amanida de pastanaga, pera i mozzarella

En una tardor molt benigna des del punt de vista meteorològic, a mi les amanides em continuen venint de gust, especialment com acompanyament d'altres tàpers.


D'aquesta manera, aconsegueixo fer un menú saludable de cuinats on les verdures quasi brillen per la seva absència o bé per a complementar restes d'altres preparacions que han quedat, potser, una mica justes en quantitat. Jo l'he portada acompanyant flamenquins, però també un cuscús.




A més, ara que és tardor, el color ataronjat de la pastanaga al meu tàper em dóna un punt d'alegria, i sobretot, és un contrapunt al verd del sempre present enciam en les amanides.

És com sempre, una preparació ràpida, que podem combinar amb altres productes per a repetir-la sovint però variant. 

Ingredients (x1 tàper):

  • 1 pastanaga gran
  • 1 pera conference petita (o 1/2 si és gran, però també podria ser una poma)
  • 25 g de mozzarella (o de formatge de cabra semi curat)
  • 1/2 cullerada petita de sèsam torrat
  • oli
  • sal
  • orenga (també pot ser alfàbrega)

Com preparar-ho:

  • Netegem la pastanaga i la ratllem. 
  • Afegim el formatge i la pera tallats a daus petits. 
  • Condimentem amb l'orenga i el sèsam. 
  • Amanim amb sal i oli en el moment de menjar
Hoy en la fiambrera: Ensalada de zanahorias, pera y mozzarella. Léelo!
Today at the lunch box: Carrot salad with pear and mozzarella. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de carottes avec poire et mozzarella. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...