1 d’octubre de 2014

Ous farcits de camagrocs

Quan la tardor arriba, i la sort et somriu quan camines per la muntanya i pots omplir un cistell (o bossa, que no hi havia una altra cosa a la mà) de camagrocs, tens l'obligació de buscar noves receptes per a emportar-te'ls dins del tàper i poder "fardar" entre els companys de feina.



I una de les receptes trobada i adaptada han estat uns ous farcits de camagrocs. Em va agradar la idea. Els ous, tan versàtils, mai no me'ls havia imaginat farcits de res més que no fos tonyina, i aquesta recepta en va obrir els meus ulls. 

A més, són perfectes per a menjar a temperatura ambient (cosa que darrerament em demana força gent).

Ingredients:
2 ous 
50 g de camagrocs saltats a la paella (amb una mica d'oli, all i julivert)
1/2 iogurt tipus grec
sal

Com preparar-ho:
Bullim els ous. Quan estiguin cuits, refredem i traiem la closca. Tallem per la meitat i separem el rovell. Reservem en un bol, on afegim els camagrocs tallats petits (en reservem 8 sencers per a decorar) i dues o tres cullerades de iogurt. Barregem bé i salem al gust. Quan quedi com una pasta, farcim les meitats d'ous i cobrim amb una petita cullerada de iogurt. Situem els ous sobre un llit de canonges en el tàper i decorem cada meitat amb els camagrocs que hem reservat.


Hoy en la fiambrera: Huevos rellenos de rebozuelos. Léelo!
Today at the lunch box: Eggs stuffed with chanterelle. Read it!
Ces boîtes à lunch: Oeufs farcis avec des chanterelles. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...