23 de novembre de 2014

Truita de camagrocs

Quina temporada de bolets hem tingut aquesta tardor! Doncs perquè no emportar-nos una senzilla truita de camagrocs a la feina?


En menys de 10 minuts podem cuinar-nos un tàper saludable i ben gustós, que acompanyarem d'una senzilla endívia amanida amb olivada amb oli. Per més que ens agradi la cuina, la sempre tenim ni el temps ni les ganes que preparar-nos carmanyoles més elaborades.

Ingredients:
2 ous
100 g de camagrocs en cru
oli
julivert
1 dent d'all
sal

Com preparar-ho:
En una paella amb una mica d'oli saltem els camagrocs nets, amb l'all i el julivert trinxat. Deixem coure uns 6 o 7 minuts. Al mateix temps, batem els ous en un plat amb una mica de sal. Quan els camagrocs estan cuits, els barregem amb l'ou, i de seguida, en la mateixa paella de saltar els bolets i afegim la barreja. Coem al gust.

Nota:
Per rentar els camagrocs posem-los en remull en un bol amb aigua freda, i traiem les branquetes i fulles que hi trobem. Escorrem i assequem bé els bolets amb paper absorbent de cuina o un drap. Si cal, tallem les possibles arrels dels peus dels camagrocs.
Assegurem-nos que la truita està ben cuita per evitar problemes de bacteris amb l'ou cru,

Hoy en la fiambrera: Tortilla de rebozuelosLéelo!
Today at the lunch box: Chanterelle's Omelet. Read it!
Ces boîtes à lunch: Omelette chanterelleLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...