6 de maig de 2015

Amanida de pollastre, poma i panses amb vinagreta de mel

No gaire sovint, però un parell o tres diumenges a l'any m'encanta menjar pollastre a l'ast. 



És la manera de, tot i dinar a casa, no passar per la cuina ni per casualitat (nenes i marit s'encarreguen de l'amanida i l'aperitiu), un descans ben merescut, diria jo.... i si a més em sobra una miqueta, millor que millor, perquè així durant la setmana m'emportaré una amanida excel·lent a la feina.

Ingredients:
  • 1 cabdell de Tudela
  • restes al gust de pollastre a l'ast sense pell
  • 1 poma Fuji
  • 1 cullerada sopera de panses
  • Per la vinagreta:
  • 2 parts d'oli d'oliva verge extra
  • 1 part de vinagre de poma
  • sal al gust
  • 1 cullerada de cafè de mel de romaní
Com preparar-ho:
  • Netegem el cabdell i el tallem en rodanxes d'un dit de gruix.
  • Tallem el pollastre a daus.
  • Tallem la poma amb pell en daus irregulars en el moment de menjar l'amanida.
  • Afegim les panses.
  • Condimentem amb la vinagreta, que haurem fet emulsionar sacsejant el recipient o setrill on la portem.
Consells i trucs:
  • La poma tallem-la en el moment de menjar per evitar l'oxidació.
  • Podem portar en un tàper petit el pollastre i les panses, i acabem de preparar l'amanida a la feina.
  • Podem fer servir altres tipus d'amanides (escarola, roure, etc.)
Hoy en la fiambrera: Ensalada de pollo, manzana y uvas pasas con vinagreta de miel. Léelo!
Today at the lunch box: Chicken salad, apple and raisins with honey. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de poulet, pommes et raisins au miel.  Lisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...