24 de maig del 2015

Darna & Bo

El dia 15, l'empresa Darna de parament de la llar i línia per tapperistes va obrir la seva segona botiga a Barcelona, al carrer València 197. 



Trobarem paelles, cassoles..... i per descomptat, les bosses, carmanyoles, coberts i ampolles per a fer que el nostre dinar a la feina sigui còmode a la vegada que útil. Tal com ja es pot veure també a la seva web, a la botiga hi ha una petita selecció de llibres de cuina per comprar (entre els quals “Menjars de Tàper” de l’Ada Parellada).



Aquest nou espai, a diferència del que tenen al carrer Comte Borrell 83-85, no compta amb una aula gastronòmica (aquí podeu veure les activitats programades) sinó amb un restaurant. Amb el nom de Bo, en aquest local connectat amb la botiga però també amb accés independent, es pot tastar la gastronomia napolitana interpretada i modernitzada pel chef Francesco Di Mauro. No trobarem a la carta pasta ni pizzes, tot són creacions amb productes frescos i de temporada on el formatge, especialment la mozzarella, és molt present.



Tot plegat, és una nova referència a Barcelona pels que ens agrada la cuina i la gastronomia en general i els tàpers en particular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...