12 de juliol de 2015

Tabule

El tabule (també anomenat tabbule, tabulé, tabboulé, taboulé, tabbuleh, tabbouleh, tabouleh, etc.) és una amanida provinent de Síria i el Líban molt pròpia per aquesta època de l'any.



Fàcil de preparar i amb productes de temporada com el tomàquet o la menta, és ideal per emportar-nos a la feina i dedicar-hi poc temps a la seva elaboració.

Ingredients:
  • 80 g de cuscús precuit sec
  • 1 tomàquet mitjà
  • 1 ceba tendra petita
  • 3 branques de julivert
  • 6 fulles de menta fresca
  • 20 ml d'oli d'oliva Verge Extra
  • sal
  • 1/2 llimona petita
Com ho preparem:
  • Hidratem el cuscús seguint les instruccions del fabricant, i deixem refredar.
  • Tallem el tomàquet i la ceba en daus petits.
  • Trinxem el julivert i la menta.
  • Barregem el cuscús amb les verdures i les aromàtiques.
  • Posem el suc de la llimona amb la sal i l'oli en un setrill per emportar i emulsionar per amanir en el moment de menjar.
Consells:
  • És bona idea portar les aromàtiques a banda i sense tallar (per evitar que es marceixin) i afegir-les en el moment de menjar juntament amb l'emulsió de llimona amb oli i sal.
  • Podem substituir el cuscús per bulgur.
Hoy en la fiambrera: TabuléLéelo!
Today at the lunch boxTabbuleh. Read it!
Ces boîtes à lunch: TabbouléLisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...