Fàcil de preparar i amb productes de temporada com el tomàquet o la menta, és ideal per emportar-nos a la feina i dedicar-hi poc temps a la seva elaboració.
Ingredients:
- 80 g de cuscús precuit sec
- 1 tomàquet mitjà
- 1 ceba tendra petita
- 3 branques de julivert
- 6 fulles de menta fresca
- 20 ml d'oli d'oliva Verge Extra
- sal
- 1/2 llimona petita
- Hidratem el cuscús seguint les instruccions del fabricant, i deixem refredar.
- Tallem el tomàquet i la ceba en daus petits.
- Trinxem el julivert i la menta.
- Barregem el cuscús amb les verdures i les aromàtiques.
- Posem el suc de la llimona amb la sal i l'oli en un setrill per emportar i emulsionar per amanir en el moment de menjar.
- És bona idea portar les aromàtiques a banda i sense tallar (per evitar que es marceixin) i afegir-les en el moment de menjar juntament amb l'emulsió de llimona amb oli i sal.
- Podem substituir el cuscús per bulgur.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada