1 de juny de 2016

Tabule amb cigrons

Aquest tabule és una versió personal de la recepta proposada en el llibre El gran llibre dels llegums (Cossetània Edicions), que ja us vaig comentar que m'encanta, i un referent important per variar en com mengem els llegums (recordem que aquest 2016 és l'Any dels Llegums).


El que cal tenir en compte per aquest tàper que ens menjarem a la feina és que ens emportem per separat el cuscús i els cigrons i les verdures condimentades perquè tingui una textura més agradable, tal com faríem amb qualsevol amanida.




Ingredients (x 1 tàper):

  • 80 g de cuscús precuit sec
  • 80 g de cigrons cuits
  • 1 tomàquet mitjà
  • 1 ceba tendra petita
  • 6 fulles de menta fresca
  • 20 ml d'oli d'oliva Verge Extra
  • sal
  • comí
  • 20 g de panses sultanes
  • 1/2 llimona petita
Com ho preparem:
  • Hidratem el cuscús seguint les instruccions del fabricant, i deixem refredar.
  • Barregem els cigrons i el cuscús, i reservem en un tàper.
  • Tallem el tomàquet i la ceba en daus petits.
  • Trinxem la menta, i mesclem amb el tomàquet, les panses i la ceba, i condimentem amb una mica de comí, sal, el suc de la llimona i oli.
  • Reservem les verdures en un altra tàper.
  • Barregem el cuscús amb les verdures condimentades en el moment de menjar.
Consells:
  • Podem substituir el tomàquet per un parell de tomàquets secs en oli d'oliva.
Hoy en la fiambrera: Tabule con garbanzosLéelo!
Today in the lunchboxTabbouleh with chickpeas. Read it!
Ces boîtes à lunch: Taboulé aux pois chichesLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...