26 de juliol de 2016

Cassola de lluç amb carxofes

A quatre dies d'agafar les vacances, és el moment per anar buidant el rebost que tinc al congelador, tant de plats que havia congelat com de productes congelats, que sempre em solucionen algun àpat.


Com ja us havia explicat, quan vaig publicar la recepta del bacallà confitat amb romesco, els congelats els compro a La Sirena, d'on sóc un dels més d'1.000.000 de membres del seu club. Un club, que sempre dóna avantatges com productes gratuïts, descomptes, tallers, receptes, etc., i a sobre no costa res. 

A més, ara, com que estan de celebració, fins al 31 de juliol, a les botigues amb la compra et donen rasca rasca per aconseguir regals d'experiències, i entre tots els membres del club, només per ser-ho, faran el sorteig de dos viatges a Copenhaguen (us imagineu que em toca?). Queden cinc dies per acabar el mes, però si no sou socis del club, us en podeu fer des d'aquí, i també entrareu en el sorteig de l'escapada a la capital de Dinamarca.

La cassola que he preparat, és una preparació fàcil, que es prepara en 25 minuts, i gustosa, inspirada en el Receptari La Sirena, i a sobre és una manera de portar peix a la feina.



Ingredients (x3 tàpers):
  • 3 cues de lluç congelades
  • 200 g de cors de carxofes congelades
  • 2 dents d'all
  • porradell
  • pebre negre molt
  • 100 ml de vi blanc
  • 200 m d'aigua
  • 1 cullerada sopera de farina
  • oli
  • sal
Com ho preparem:
  • Descongelem el lluç en un tàper amb reixeta, a la nevera, i tallem aletes.
  • Daurem l'all trinxat en oli.
  • Afegim les carxofes congelades i donem algunes voltes.
  • Incorporem la farina i el vi.
  • Removem fins a desfer els grumolls de la farina, i afegim l'aigua.
  • Deixem coure tapat durant 10 minuts.
  • Afegim el lluç tallat i cuinem durant 5-6 minuts.
  • Condiment amb sal, pebre i porradell trinxat.
Consell:
  • Li podem afegir musclos sense closca, gambetes, etc.
  • Per fer un tàper complet podem acompanyar amb arròs blanc bullit.
Hoy en la fiambrera: Cazuela de merluza con alcachofasLéelo!
Today at the lunch boxCasserole hake with artichokes. Read it!
Ces boîtes à lunch: Casserole merlu aux artichautsLisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...