29 de setembre de 2016

Amanida freda de mongetes tendres i patata

No us passa que us canseu de portar verdures bullides a la feina? Doncs per variar una mica. i fer menys avorrides unes mongetes tendres i unes patates bullides cal, per exemple, menjar-les fredes en lloc de calentes.



Però, és clar, perquè bullides i fredes ens siguin atractives ens cal alguna coseta més. Què tal una vinagreta que els hi doni vidilla? Ja veieu, per variar els tàpers no cal passar-se hores i hores a la cuina preparant unes receptes complicadíssimes. Petits canvis poden ser realment grans canvis.

I això és el que he fet avui, he acompanyat unes mongetes i unes patates amb una mica de verat en conserva i una vinagreta de mostassa i mel. Res a veure amb menjar-les calentes amb un raig d'oli!

Ingredients:
  • mongetes tendres
  • patata
  • 1 llauna de verat en conserva
Com ho preparem:
  • Bullim les verdures durant 20 minuts, aproximadament (comprovem que estiguin cuites però que quedin un punt al dente).
  • Escorrem i posem en el tàper.
  • Barregem els ingredients de la vinagreta dins d'un petit pot de vidre, per a emportar-nos-ho a la feina.
  • A la feina, posem el verat sobre les verdures (sense l'oli, el traiem)
  • Amanim les verdures i el verat amb la vinagreta en el moment de menjar-les.
Consells:
  • A les verdures li podem afegir pastanaga, per exemple, i donar més color.
Hoy en la fiambrera: Ensalada fría de judías verdes y patataLéelo!
Today at the lunch boxCold salad of green beans and potatoes. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade froide de haricots verts et pommes de terreLisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...