13 de desembre de 2016

Quiche d'espinacs i ricotta

Fa algun temps ja vaig publicar una quiche (de carabassa, mozzarella i porro), perquè trobo que aquests pastissos salats són molt adients pels que ens emportem el menjar a la feina.

Els podem menjar freds o calents, i també són ideals per a portar sencers i compartir amb la família o els amics un dia de pícnic.



La quiche que avui comparteixo té com a base la pasta brisa, els ous i la crema de llet, com totes, però amb els ingredients diferencials dels espinacs i el ricotta, un formatge  d'origen sicilià força cremós que recorda al nostre recuit o mató.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta brisa
  • 300 g d'espinacs frescos nets i tallats
  • 250 g de ricotta
  • 200 ml de nata 35% MG
  • 4 ous
  • sal
  • pebre
  • oli
Com preparar-ho:
  • Coem els espinacs en una paella amb una mica d'oli durant 10 minuts.
  • En un bol, batem els ous amb la nata.
  • Incorporem els espinacs i la ricotta als ous amb nata i barregem.
  • Salpebrem al gust.
  • En paral·lel haurem posat a preescalfar el forn a 180°C.
  • Disposem la massa brisa sobre un motlle de quiche apte pel forn, aprofitant el paper de forn que porta.
  • Aboquem tots els ingredients barrejats sobre la massa.
  • Coem al forn a 180°C durant 20 o 25 minuts.
Hoy en la fiambrera: Quiche de espinacas y ricotta. Léelo!
Today at the lunch boxSpinach and ricotta quiche. Read it!
Ces boîtes à lunch: Épinards et ricotta quiche. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...