17 d’abril de 2017

Salsa pesto

Una salsa com el pesto pot solucionar un àpat, perquè dóna a la pasta un suau gust que la fa llaminera. 


La podem comprar i tenir-la a mà a la nevera, o fer-la en un pim pam nosaltres mateixos a casa, tant si comprem l'alfàbrega fresca o en tenim plantada a casa.

Per acabar de donar-li un toc fantàstic, espolsem per sobre de la salsa formatge parmesà ratllat.

Ingredients:

  • 15 fulles d'alfàbrega grans (però una mica al gust)
  • 100 ml oli d'oliva verge extra
  • 50 g de pinyons
  • 1 dent d'all
  • sal
Com ho preparem:
  • Posem a la batedora l'oli, l'alfàbrega, la sal i els pinyons.
  • Triturem al gust (més o menys segons ens agradi trobar la fruita seca en trossets o no).
Consells:
  • Podem canviar els pinyons per altra fruita seca, com ametlla crua, anous, avellanes....
  • La salsa va bé per la pasta, però també per amanir les amanides.
  • No és el mateix, però si no tenim alfàbrega fresca, podem posar de seca (un parell de cullerades).
Hoy en la fiambrera: Salsa pesto. Léelo!
Today at the lunch box: Pesto sauce. Read it!

Ces boîtes à lunch: Sauce au pesto. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...