tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post1695376254286196719..comments2024-03-29T12:15:06.800+01:00Comments on L'hora del tàper: De les restes dels àpats de Nadal...L'hora del tàperhttp://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-66632965377796504022012-01-04T10:15:21.196+01:002012-01-04T10:15:21.196+01:00Bravo! s'ha de fer pedagogia de com menjar de ...Bravo! s'ha de fer pedagogia de com menjar de restes!! <br />no és qüestió de reescalfar!, sinó de donar-los una nova aplicació (ara que està tan de moda aquesta paraula....) <br />Ada ParelladaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-25530369706416193092011-12-30T19:37:22.167+01:002011-12-30T19:37:22.167+01:00SANDRA i MARINA, gràcies pels vostres compliments ...SANDRA i MARINA, gràcies pels vostres compliments amb aquests "apanyos". La veritat és que vist aquí semblen millor del que em vaig imaginar en pensar-los, per no dir lo bons que estaven mentre me'ls menjava.... BON 2012!!!L'hora del tupperhttp://cuinescuina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-34273335218467204462011-12-29T21:41:26.400+01:002011-12-29T21:41:26.400+01:00M'encanta, Marga. Un menú molt equilibrat. I m...M'encanta, Marga. Un menú molt equilibrat. I m'ha cridat l'atenció, això que hi posis poma per fer la crema de carbassó... s'haurà de provar!!! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-42873934487126987602011-12-29T17:46:09.973+01:002011-12-29T17:46:09.973+01:00Caram, deus ser l'enveja a la feina!!
Nosaltre...Caram, deus ser l'enveja a la feina!!<br />Nosaltres portem dies menjant restes d'escudella i n'hem fet croquetes i canelons, així com del rostit! Boníssims!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com