tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post4577960887948194563..comments2024-03-29T08:19:23.011+01:00Comments on L'hora del tàper: Lasanya de samfaina i carnL'hora del tàperhttp://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-23176754683174658912012-05-29T20:04:46.293+02:002012-05-29T20:04:46.293+02:00Humm!una carmanyola amb molt "glamour" :...Humm!una carmanyola amb molt "glamour" :)angelscuina.comhttp://angelscuina.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-627886604492292922012-05-29T14:50:01.431+02:002012-05-29T14:50:01.431+02:00Fa molt bona pinta!Fa molt bona pinta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00193069172617457055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-9823590150863435992012-05-29T07:07:39.243+02:002012-05-29T07:07:39.243+02:00la lasanya és un plat fantàstic de tupper, perquè ...la lasanya és un plat fantàstic de tupper, perquè tu et pots tallar la teva pròpia mida sense que es desmonti el plat, a més la pots farcir del que et doni la gana, i és bona freda i a temp. ambient... amb samaina ha de ser sucosa i bona, Marga! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com