tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post6424852920801157348..comments2024-03-28T03:33:49.653+01:00Comments on L'hora del tàper: Gigli sapore di mareL'hora del tàperhttp://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-54978250783240240422013-05-30T21:03:36.553+02:002013-05-30T21:03:36.553+02:00Lo dels colors i el sabor de la pasta és digne de ...Lo dels colors i el sabor de la pasta és digne de una entrada, fent un tast a cegues. Em sembla que acabo de tenir una idea per al post... je!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-8400069202560797722013-05-30T08:25:23.711+02:002013-05-30T08:25:23.711+02:00Un plat molt complert! Genial per aprofitar els tr...Un plat molt complert! Genial per aprofitar els trossets de peix que et queden, i així amb un sol tupper tens el dinar solucionat!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-6488990443115041402013-05-30T07:48:37.706+02:002013-05-30T07:48:37.706+02:00Pim pam, tu ho has dit. I si el peix és rap ja seg...Pim pam, tu ho has dit. I si el peix és rap ja segur que convences adults i infants immediatament. Ai, això que no tingui espines, com agrada.... he heTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com