tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post8211283063511536378..comments2024-03-28T03:33:49.653+01:00Comments on L'hora del tàper: Pèsols estofats amb pernilL'hora del tàperhttp://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-9885925591365325322017-01-11T12:09:56.314+01:002017-01-11T12:09:56.314+01:00Hola, "aprenent de cuina", El vi és blan...Hola, "aprenent de cuina", El vi és blanc, si. Espero que t'agradi. Ja explicaràs!L'hora del tàperhttps://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-12635578459825754692017-01-11T12:05:52.278+01:002017-01-11T12:05:52.278+01:00A casa ens costa menjar verdures, fa mesos que tin...A casa ens costa menjar verdures, fa mesos que tinc els pesols al congelador i els volia cuinar diferents. Fare servir la teva recepta! Quina bona pinta! El vi suposo que es blanc oi?<br />Aprenent de cuinahttps://www.blogger.com/profile/02539322187208399245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-2011156955807753072013-03-01T07:53:24.037+01:002013-03-01T07:53:24.037+01:00Aix, sí...! Els pèsols estofats... me'n menjar...Aix, sí...! Els pèsols estofats... me'n menjaria cada dia!! A casa van que volen, pel seu sabor, per la rapidesa de cocció i per la versatilitat a l'hora de combinar-los amb altres ingredients... en el teu cas, amb pernil, que bons!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com