tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post6679036594176254056..comments2024-03-28T15:38:33.439+01:00Comments on L'hora del tàper: Les magranesL'hora del tàperhttp://www.blogger.com/profile/10077666571694031118noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-50027323385719188592012-11-14T13:33:37.289+01:002012-11-14T13:33:37.289+01:00No ho sabia això del potassi, veus que bé! Jo en m...No ho sabia això del potassi, veus que bé! Jo en menjo sovint, m'agraden moltíssim. Les poso en amanides o les acompanyo amb mató. Quines bones coses que ens dónes a conèixer, Marga!! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-2676701561514748582011-11-06T21:26:36.906+01:002011-11-06T21:26:36.906+01:00GEMMA. Per mi sempre menjar magranes ha estat com ...GEMMA. Per mi sempre menjar magranes ha estat com menjar una joia. I es veu que a casa això ho han heredat. Jo, però, encara no les he utilitzat en àpats salats. Com quan era petita, a casa les mengem de postre (soles, amb sucre o amb vinet).L'hora del tupperhttp://cuinescuina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-55630406405140323582011-11-05T09:27:39.814+01:002011-11-05T09:27:39.814+01:00M'encanten les magranes, penso que es una frui...M'encanten les magranes, penso que es una fruita desaprofitada... Tot i que ultimament sembla que torna amb força, oi?<br />M'agrada molt posar-ne a les amanides!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-43849211761147178272011-11-03T15:42:16.128+01:002011-11-03T15:42:16.128+01:00MARINA, no sabia això del suc de magrana a Turquia...MARINA, no sabia això del suc de magrana a Turquia. Quan hi vagi m'hi fixaré i em demanaré un.<br /><br />ÀLEX, vaja que amb la història de la teva mare queda clar que no és tan fàcil pelar les magranes!!! Ja m'havia adonat, tot i aplicar el truc de la meva sogra.<br /><br />Mª JOSE-DIT I FET, Benvinguda, m'alegro que t'agradi la informació que dono. Per cert m'he passejat pelL'hora del tupperhttp://cuinescuina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-91296469685705927852011-11-03T11:29:54.430+01:002011-11-03T11:29:54.430+01:00Molt interessant això que has explicat, a mi les m...Molt interessant això que has explicat, a mi les magranes m´agraden moltíssim, així que m´alegro que tinguin totes aquestes propietats...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-59019593185879397612011-11-03T10:50:36.171+01:002011-11-03T10:50:36.171+01:00La meva mare m'explicava de petit que, fa molt...La meva mare m'explicava de petit que, fa molts anys, a un condemnat a mort li van donar l'oportunitat de lliurar-se de la pena capital. Per obtenir el perdó, tenia que ser capaç de menjar-se una magrana sense que li caigués un sol gra al terra. Malauradament no ho va aconseguir.Àlex Pérez Caballerohttps://www.blogger.com/profile/00267867116634041381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559999015016974564.post-80790316999952383592011-11-03T07:12:16.266+01:002011-11-03T07:12:16.266+01:00La magrana és fantàstica i, com tu dius, va bé tan...La magrana és fantàstica i, com tu dius, va bé tant per a postres com per posar en una amanida (on per cert, m'hi encanta). Això del suc de magrana encara és molt habitual a la zona de Turquia, sobretot a Istambul. És clar que allà les magranes tenen un color més intens. Sembla sang i el suc és boníssim i barat!!!Marinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.com