L'hora del tàper
per Marga Pradas
Pàgines
(Mou a...)
Principal
Qui sóc
Calaix de receptes
Col·laborador@s
Prestatge de llibres
LHdT: el llibre
Cuinant tàpers a...
Parlen d'aquest blog
▼
22 de juliol del 2020
Gaspatxo de síndria
›
Amb la calor el que em ve de més de gust de prendre són les sopes fredes, fins i tot les prefereixo a les amanides. Aquest 2020, el gas...
35 comentaris:
17 d’abril del 2020
Massa de panades i panadons
›
Fins ara les panades i panadons sempre els feia amb massa comprada de pasta de full. Però aquests dies de confinament, les sortides a...
168 comentaris:
30 de març del 2020
Iogurt natural #fetacasa
›
Si fa un temps que la manera que tenia a casa de fer iogurt era utilitzant l'olla ràpida , des de fa uns mesos m'he passat a fer ser...
11 comentaris:
2 de febrer del 2020
Amanida de llenties, taronja i festucs
›
És temps de taronges, i més enllà de menjar-les després de dinar, és una fruita que també podem incloure en les nostres amanides, unes amani...
10 comentaris:
19 de juny del 2019
La ratafia d'en Paco
›
Paco, és el meu cosí, i ja fa alguns anys que prepara la seva ratafia casolana. Aquest cop li he demanat que em passes la recepta que se...
2 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web