21 de març de 2009

Tarta de Santiago

La Magda, una de les components dels #dillunsdolços, ha volgut recepta de la tarta de Santiago, unes postres tradicionals provinent de les terres gallegues, que és molt fàcil de fer.



Ingredients:

  • 250 g ametlla crua sense pell
  • 6 cullerades grans de sucre
  • 80 g de mantega
  • 1 escorça de llimona ratllada
  • 6 ous

Com ho preparem:

  • Triturem l’ametlla perquè quedi fina , la posem amb un bol juntament amb el sucre, la mantega, la ratlladura de llimona i els ous.
  • Mesclem tot, a ma o amb una batedora (no minipimer).
  • Posem en un motlle al forn a 180 graus durant 30 minuts. 
  • Comprovem amb un escuradents si està cuit (si surt sec vol dir que està cuit).
  • Deixem refredar i desemmotllem.
  • Finalment, decorem amb sucre glas per damunt.
Hoy en la fiambrera: Tarta de Santiago. Léelo!
Today at the lunch boxSaint Jacques Cake. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...