Col·laborador@s

Rosa Baró Vilà

Em dic Rosa Baró Vilà, sóc Dietista-Nutricionista i Educadora en Obesitat Infantil. El 2002 vaig iniciar el camí professional i aplico els meus coneixements a diferents projectes. Aquest bloc és un d’ells. Altres projectes on participo són la coordinació del grup de treball “Alimentació en la Gestació i la Infància” de l’Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes, el programa de ràdio “Ja hi som tots” que podeu seguir a www.punt6radio.cat i per suposat la meva Consulta de Dietètica i Nutrició.

Pots seguir els meus consells en aquest bloc o al meu bloc Rosa Baró Vilà i també a twitter.

C.I.C.-Moià

Amant de la natura, la muntanya i de la meteorologia, li encanta fotografiar les masies de Catalunya, els núvols, els paisatges, les festes i els aliments, i per això, sempre està disposat a deixar una foto ben maca per il·lustrar alguns dels posts d'aquest bloc. Assentat al Moianès, a la seva web en podeu trobar molta informació interessant: La web del C.I.C.

Jaume Ferrández

Sóc geògraf, faig muntanya, viatjo i corro maratons (no necessàriament en aquest ordre). Fa més de quinze anys que els tàpers de la Marga m'han acompanyat a l'hora de dinar i anant d'excursió. Des de la tardor del 2013 estic més disposat que mai a donar un cop de mà a aquesta bloguera incansable.
Fa més de vint-i-cinc anys que treballo en projectes d'edició, comunicació i formació relacionats amb geografia, cartografia, toponímia, coneixement del territori, excursionisme o esports de muntanya, per a diverses empreses i institucions. Fruit de la passió per la muntanya i la història de l'excursionisme he publicat Diccionari de l’excursionisme català. Més de 125 anys d’història (2001, Enciclopèdia Catalana). Entre 2004 i 2013 he treballat a la revista Vèrtex, editada per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, publicació que vaig dirigir (2008-13). Des de finals d'octubre del 2013 col·laboro com a voluntari al Departament de Comunicació de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. Em podeu seguir a Twitter, Linkedin i al blog “Per camins i cims”.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...