Qui sóc

Jo que ja porto més de 15 anys omplint quasi cada dia el tupper (primer per economia perquè pocs d'aquests tupper costa més de 3€, segon perquè al meu estómac no li va cuina de bareto-restaurant tots els dies, i molt menys, al meu rendiment laboral després de dinars de dos plats i postre, i tercer, per convicció), he de dir que el que més em costa és SABER QUÈ POSAR AL TÀPER. Hi ha temporades que tot flueix i tinc mil i una recepta que cuinar, però també de vegades les idees han fugit ben lluny de la cuina.


Per això miro receptaris en paper, revistes de cuina, passejo per blocs especialitzats, tinc les orelles i els ulls ben oberts a qualsevol suggeriment o plat que vegi als companys de menjador, o accepto les restes de qualsevol dinar familiar.
 
Aquest bloc és un recull personal al voltant del món de tupper, tàper, carmanyola, fiambrera... (o com li vulguem dir), amb receptes senzilles i econòmiques, idees culinàries i notícies per fer que menjar a la feina sigui agradable, i fins i tot, lúdic.

I encara que no m'ho crec del tot, n'he escrit un llibre que porta el mateix nom: L'hora del tàper (2014, RBA-La Magrana).

Marga Pradas

Contacte: pradas.marga@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...