És un flam tradicional amb un petit toc de "puding", perquè incorpora melindros, pa o magdalenes, i amorosit per la mel.
Ingredient (per a 4 persones):
-Un parell de magdalenes, un tros de pa de pessic, melindros o un parell de trossos de pa sec
- 3 ous
- 1/2 l de llet
- 10 cullarades de sucre
- ralladura de llimona o taronja
- una miqueta de canyella molta i mel
Elaboració:
Caramelitzar el motllo on farem el Pa de Calatrava. Posar al motllo les magdalenes, pa..., ben trossejat, que vulguem utlitzar per a fer el postre. Posar tots els altres ingredients a la batedora i batim, i ho afegim sobre el motllo. Coure al bany maria amb el forn a uns 180ºC durant uns 40 minuts (podria ser més segons el forn).
Tot i que és molt fàcil, a Lidl podeu trobar aquest postre ja fet... i és ben bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada