Ingredients:
100 gr de coco ratllat
½ l de llet
12 cullerades de sucre
4 ous
1 cullerada de maizena
una branca de canyella
pell de llimona
Preparació:
Posar en un motlle de vidre, 5 cullerades de sucre i 3 d’aigua al 100% de potència del microones durant uns 6 minuts fins aconseguir que es faci caramel.
Desfer la maizena amb una mica de llet freda.
Escalfar la resta de la llet, amb la canyella, el sucre i la pell de llimona, 10 minuts a màxima potència.
Treure la canyella i la pell de llimona i afegir-hi la maizena desfeta amb la llet freda. Barrejar bé i tornar-ho a posar al microones 1 minut més.
Deixar-ho refredar una mica. Barrejar i incorporar-hi els ous i el coco ratllat, utilitzant la batedora.
Omplir el motlle caramelitzat i posar-lo al microones 5 minuts a potència màxima. Punxar-lo amb una agulla per comprovar que estigui fet.
Deixar refredar abans de desmotllar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada