14 de febrer del 2011

Flam de coco al microones

Ja havíem tastat un flam de coco fa uns mesos, però aquest que ens va portar la Marta és una mica diferent pel que fa als ingredients, i sobretot per la cocció. Ha utilitzat el microones, el que suposa una reducció important de temps de cocció.





Ingredients:  

100 gr de coco ratllat
½ l de llet
12 cullerades de sucre
4 ous
1 cullerada de maizena
una branca de canyella
pell de llimona

Preparació:

Posar en un motlle de vidre, 5 cullerades de sucre i 3 d’aigua al 100% de potència del microones durant uns 6 minuts fins aconseguir que es faci caramel.
Desfer la maizena amb una mica de llet freda.
Escalfar la resta de la llet, amb la canyella, el sucre i la pell de llimona, 10 minuts a màxima potència.
Treure la canyella i la pell de llimona i afegir-hi la maizena desfeta amb la llet freda. Barrejar bé i tornar-ho a posar al microones 1 minut més.
Deixar-ho refredar una mica. Barrejar i incorporar-hi els ous i el coco ratllat, utilitzant la batedora.
Omplir el motlle caramelitzat i posar-lo al microones 5 minuts a potència màxima. Punxar-lo amb una agulla per comprovar que estigui fet.
Deixar refredar abans de desmotllar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...