29 de juliol del 2011

Trinxat de col i patata i conill rostit

Després de vint i sis o més anys a l'empresa, la Pilar avui ha iniciat vacances i jubilació a la vegada. Ella era de les que anava sovint a la cuina a menjar de tàper, i sobretot era qui proveïa de sucre a més d'un. Hem coincidit poques vegades dinant, però un sisè sentit em diu que els seus plats deixaven veure que és una "cuinetes".


Potser ara no haurà de preparar-se el dinar per l'endemà, però em sembla que té alguns projectes de futur entre mans que potser l'obligaran no a preparar un tàper sinó més d'un.


El post d'avui recull un dels seus darrers plats al menjador de la feina fàcil i molt gustós: trinxat de col (de l'hort del seu germà, que es veu que encara cull, tot i que no sembla que sigui temps) i patates i conill rostit (segons ella, trossos que havien d'anar a un arròs però que finalment no hi van anar).










Ingredients:
col
patates
cansalada viada
talls de conill
grans d'all
tomàquet
ceba
pastanaga
herbes aromàtiques (orenga....)
aigua


Preparació:
Bullir la col i les patates. Escórrer molt bé i trinxar molt, també. Posar oli en una paella i refregir la cansalada viada fresca tallada. Afegir la col i la patata trinxada. Presentar com si fos una truita de patates.


Posar els talls de conill a rostir amb oli i uns grans d'all, el tomàquet, la ceba, la pastanaga i la patata. Afegir una mica d'aigua i deixar coure uns 30-45 minuts fins que la carn estigui tendre. Afegir sal i les herbes aromàtiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...