Ha estat el torn del Jordi que ens ha convidat a un braç de xocolata amb nous. De gust boníssim, i fins i tot els no gaire xocolaters els hi ha agradat. La presentació, però, no era com ell s'esperava, ni com es veia en la recepta en paper que m'ha donat, sinó mireu...
... però, tant se val, encara que no és molt visible en la gastrosfera moltes vegades els nostres primers plats o postres no som com "haurien de ser", però els de casa ens els alaben igualment, oi? I això ha passat avui. En Jordi s'ha atrevit a portar el postre i nosaltres l'hem rebut com el millor dels postres. I m'ha semblat molt maco. M'ha donat una molt bona sensació de "familiaritat" entre els tupperistes de la cuina de la meva feina. I això, en els temps que corren és una bona cosa, no?
Ingredients (per 6-8 persones):
4 ous
200 gr de formatge mascarpone
30 gr de cacau en pols
80 gr de sucre
150 gr de farina
1 rajola de xocolata fondant
100 gr de nous
1 sobre llevat
margarina pel motllo
Preparació:
Batre els ous amb 40 gr de sucre. Afegir el cacau, la farina, el llevat i mesclar.
Forrar una safata plana rectangular amb paper de forn i margarina. Afegir la mescla. Posar al forn durant 7-8 minuts a temperatura mitja. Desmotllar sobre un drap humit, enrotllar i deixar refredar.
Mesclar el formatge amb les nous i el sucre restant.
Desmotllar el braç i farcir amb una capa de la mescla de formatge i nous. Tornar a enrotllar. Cobrir amb la xocolata fondant ja fosa. Deixar refredar.
Brazo de chocolate y nueces. Léelo!
Chocolat and nuts cake arm. Read it!---------------------------------------------------------------------------------------
A mi no m'agrada gaire, el braç de gitano... normalment, el trobo excessivament dolç. Però amb aquest amb xocolata i nous faria una excepció ràpidament! Petons
ResponEliminaLa presentació és un element més i està clar que a un professional se li ha d'exigir un nivell en la mateixa. En el nostre cas no sempre surt i crec que no té cap més importancia :)
ResponEliminaSegur que estava boníssim :)