Bombons de xocolata i taronja (dreta) acompanyats de les típiques Roses de Reus |
Però són unes postres que captiven a tots els que les han provat (ara la feina quan em veuen em reclamen la recepta: Aquí està!!!) i encara més quan veuen com són de fàcils de fer.
Les vaig portar el dilluns a la feina perquè em tocava la roda dels postres i van ser un èxit total. Hi ha qui vol treure aquests bombons a taula per Nadal; hi ha qui ni amb un, ni amb dos, ni amb tres no tenen suficient i volen més...Ara ja ningú té excusa per no fer-los!
Ingredients:
200 gr de nata líquida
100 gr de melmelada de taronja amarga (no ho he provat però en podeu posar la melmelada que més us agradi, però si és cítrica millor)
450 gr de cobertura de xocolata
30 gr de mantega
cacau amarg en pols
Com fer-los:
Bullir la nata i la melmelada. Treure-ho del foc, i afegir la xocolata a trossos i la mantega. Remenar molt bé fins que s'hagi integrat tots els ingredients (uns 5 minuts). Folrar una plata amb paper film (després serà més fàcil treure la placa de xocolata) i abocar la mescla de xocolata (que quedi el més aplanada possible).
Posar a la nevera, com a mínim 24 hores. Treure i tallar els bombons en quadradets (o amb la forma que vulgueu). Posar-los en un tupper mig ple de cacau amarg en pols. Tancar el tupper i sacsejar suaument (com unes maraques) per arrebossar els bombons (també ho podeu fer manualment un a un).
I ja teniu ben bé uns 40 deliciosos bombons!!!
Hoy en la fiambrera: Bombones de chocolate y naranja. Léelo!
Today at the lunch box: Chocolate and orange's Candy. Read it!
Ces boîtes à lunch: Bonbons, chocolat et orange. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Oh! Que bons aquests bombons! I les galetes també! No sabia que eren les típiques roses de reus. Sempre s'aprenen coses! Petons
ResponEliminaXocolata!!! nyam nyam!!!
ResponEliminamas vale tarde que nunca,buenos bombones¡¡
ResponEliminapeto