14 d’abril del 2013

De la cuina a la taula en 10 minuts

Que la cuina requereix temps, és veritat. Però no tenir gaire temps no vol dir que no puguem cuinar gens ni mica, si ens agrada. Només vol dir que hem de fer cuina adaptada al temps que tenim.


Per això, podem triar menús senzills o bé ajudar-nos de tots els instruments que tinguem a mà a la nostra cuina i simplificar les coccions. I jo, per això últim tiro mà del meu estoig de vapor Lékué. Ja us havia parlat que l'utilitzo força, però ara encara més, seguint el llibre que han publicat Lékué amb l'Editorial Amat.

De la cuina a la taula en 10 minuts, és un recull de 35 receptes creades amb la Fundació Alícia. No tenen una elaboració complicada, però en resulten uns plats molt atractius i equilibrats per omplir les nostres carmanyoles. A més, el llibre és ple de consells que obren petits nous móns als plats proposats o per d'altres que ens inventem.

Il·lustrat a tot color, al passar les pàgines d'aquest llibre i llegir els passos a seguir per preparar la recepta (que costa només 10€) un pensa: això ho faré, i això també!! Un llibre per treure més profit al gran escalfador de moltes cuines: el microones.

Jo per demà, aprofitant que estem en temporada de carxofes del Prat, faré aquest plat: carxofes en salsa verda



D'aquest llibre també he preparat algunes altres receptes pel tàper com les botifarres amb verdures en 6 minuts o una versió de l'orada provençal.

Hoy en la fiambrera: El libro De la cocina a la mesa en 10 minutos Léelo!
Today at the lunch boxThe book From kitchen to table in 10 minutes  Read it!
Ces boîtes à lunch: Le livre De la cuisine à la table en 10 minutes  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...