17 de desembre del 2013

Paelles AIRE, de Valira

Els que mengem de tàper cada dia segur que associem la marca Valira als fabricants de la col·lecció Nomad (carmanyoles i maletes transportadores, i si no, veieu les fotos que tenim recopilades a #fotografiaunamaleta) que acompanya els nostres dinars o els dels altres a la feina.



L'empresa, amb seu a Reus (Baix Camp), fa molt altre parament de cuina: paelles, cassoles i olles de diversos materials, cafeteres, centrifugadores de verdures, setrills, salseres, etc. La darrera incorporació a les seves col·leccions és la gamma AIRE (de la qual em van fer arribar una paella per provar-la). 

Diu la seva descripció al catàleg i a les promocions que la gamma AIRE que per les seves característiques (alumini fos amb fons gruixut) ajuda a estalviar temps i energia. La veritat és que aquest punt no l'he pogut verificar, perquè jo en el dia a dia no miro el gas que gasto en cada cocció ni controlo el temps exactament --ni tampoc m'hi he parat per a fer-ho--. Sí que puc dir que, comparant amb una altra paella més senzilla, el filet de pollastre agafa un color daurat molt atractiu als meus ulls en pocs minuts i que els espinacs congelats evaporen l'aigua molt ràpidament sense que quedi líquid a la paella.



També diré, que malgrat que l'etiqueta qualifica la paella d' "Ultra lleugera", d'això res de res pels que estem acostumats a altres paelles a la cuina. Quan l'agafes a les mans, sobta el pes, però a la vegada sobta la calidesa del seu mànec metàl·lic (cosa que a més et permet ficar la paella al forn si cal acabar alguna cocció).

Deu ser que fins ara no havia tingut una peça així a la cuina de casa, però la paella AIRE, per la seva solidesa, em dóna molta confiança davant els fogons, tant per fer uns bolets a la planxa com per una salsa o un cuinat. Per tant, ara és la que més treballa per preparar els meus tàpers.

Com que he de renovar les paelles de casa, ja sé que posaré a la carta dels Reis d'enguany...

Hoy en la fiambrera: Sartenes AIRE, de Valira. Léelo!
Today at the lunch boxValira's Pan AIRE. Read it!
Ces boîtes à lunch: Pan AIRE, du ValiraLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...