D'aquesta manera, aconsegueixo fer un menú saludable de cuinats on les verdures quasi brillen per la seva absència o bé per a complementar restes d'altres preparacions que han quedat, potser, una mica justes en quantitat. Jo l'he portada acompanyant flamenquins, però també un cuscús.
A més, ara que és tardor, el color ataronjat de la pastanaga al meu tàper em dóna un punt d'alegria, i sobretot, és un contrapunt al verd del sempre present enciam en les amanides.
És com sempre, una preparació ràpida, que podem combinar amb altres productes per a repetir-la sovint però variant.
Ingredients (x1 tàper):
- 1 pastanaga gran
- 1 pera conference petita (o 1/2 si és gran, però també podria ser una poma)
- 25 g de mozzarella (o de formatge de cabra semi curat)
- 1/2 cullerada petita de sèsam torrat
- oli
- sal
- orenga (també pot ser alfàbrega)
Com preparar-ho:
- Netegem la pastanaga i la ratllem.
- Afegim el formatge i la pera tallats a daus petits.
- Condimentem amb l'orenga i el sèsam.
- Amanim amb sal i oli en el moment de menjar.
Today at the lunch box: Carrot salad with pear and mozzarella. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de carottes avec poire et mozzarella. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada