3 d’abril de 2009

Fondant freda de xocolata negra sobre maduixot de l'Alt Maresme

Quan vam començar aquesta trobada lúdico gastronòmica dels dilluns, la Gemma tenia clar quin postre seria el seu. Una fondant freda de xocolata sobre maduixot de l'Alt Maresme. Llàstima que quan li va arribar el torn no era temporada de maduixots! Així que va saltar el torn.


Però ara sí, ara ja podem gaudir d'aquesta excel·lent fruita en el seu millor moment, i ella ha portat la seva proposta molt fàcil de fer, amb un ressultat espectacular, malgrat alguns punts delicats de l'elaboració. Encertar el pes de la maduixa i la xocolata i la profunditat en què es clava sobre el palet de bambú, és tot un misteri!



Ingredients:
maduixot de l'Alt Maresme
xocolata negra Dulcinea


Elaboració:
Punxar un a un el maduixot amb el pal de bambú a la profunditat adient.
Desfer la xocolata suaument.
Sucar un a un els maduixots en la xocolata i clavar el bambú invertit en un suro.
Posar a la nevera.
Extreure el maduixot del bambú i presentar.


Comentaris:
Es poden utilitzar altres fruites de qualitat com taronges, peres, pomes i plàtans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...