Quina mandra trastejar per la cuina i embrutar paelles, cassoles i pots! Però és clar, no puc decidir no cuinar, que a més de la meva carmanyola, tres boques més esperen dinar l'endemà.
En aquests casos, per mi la solució més fàcil depèn de fer servir el forn. Només un ganivet, la fusta de tallar i una safata i puc arreglar una preparació senzilla, que no requereixi gaire la meva presència i ben gustosa.
Aquest cop, us proposo un conill amb verdures. Fàcil, oi? Si l'acompanyem amb un arròs blanc, una mica de pasta o qualsevol altre cereal, serà un àpat ben complet.
Ingredients (x 4 tàpers):
- ½ conill en trossos grans
- 2 cebes mitjanes
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets
- 2 dents d’all
- oli
- sal
- 6 boles de pebre negre en gra
- 200 ml de vi blanc
- Posem el conill en una safata al forn.
- Cobrim amb la ceba tallada a grills, el pebrot tallat a daus grans i els tomàquets tallats a quarts.
- Condimentem amb el pebre, les dents d'all aixafades però amb pell i tot, la sal, l’oli i el vi.
- Posem la safata al forn a 200ºC amb l'aire i coem durant 15 minuts.
- Donem la volta al conill i coem 15 minuts més.
- Deixem la safata dins del forn durant 15 minuts, perquè s'acabi de coure tot amb l'escalfor que queda.
Today in the lunchbox: Baked rabbit with vegetables. Read it!
Ces boîtes à lunch: Lapin au four avec des légumes. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
He hecho la receta hoy tal cual dicen las instrucciones. Buenisimo !!!!!!
ResponElimina