Preparo sobretot guarnicions, com patates amb oli i sal, escalivada de pebrot i albergínia, xampinyons i espàrrecs, etc, que acompanyen uns llibrets, unes hamburgueses, uns medallons de peix o qualsevol altre cosa que se m'acudeixi. Tot es fa com al vapor però no, amb una mica de sal i oli. Queda molt gustós i es fa en un plis plas.
L'únic inconvenient que trobo: que l'estoig regalima el vapor d'aigua pels costats quan l'obres i has de vigilar, sinó ho empastifes tot.
Estuche de silicona para cocinar al vapor. Léelo!
Silicone case for steaming. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
ostres...no sabia que existia!!!!!! molt b!!! Ja veig que tens un blog com jo! Bé , el meu és novel.lístic , però el teu dóna molta gana!!!mmmmmmmm
ResponEliminaÀNGELS PADILLA
Jo també en sóc una enamorada de la silicona per coure coses al microones. La que tinc jo, és de la marca Pinfi i és una caçoleta ovalada amb tapa i, simplement has de vigilar quan destapes per no cremar-te amb el vapor, però no regalima. Tot està boníssim. És molt sa i molt ràpid de fer.
ResponElimina