La veritat és que no m'ho esperava. Us deixo el tall que m'han fet arribar (sou molt atents, gràcies), després de la publicitat que afegeix per la seva banda Goear. Són uns segons, però per mi, intensos. Escolteu, escolteu.
Aquest programa gastronòmic de ràdio és jove, però trobo que té força. És variat, fan repassos històrics en profunditat de productes, entrevistes, preparen receptes o parlen del que hi ha per la gastrosfera. Vaja, un bon treball que podeu seguir cada dimecres de 4 a 5 de la tarde via Internet a través d'aquest enllaç.
A més, estan presents a les diverses xarxes socials amb molta activitat i avançant els continguts del següent programa, una proposta interessant.
Hablan de L'hora del tupper en el programa de radio Deixa'm Tastar. Léelo!
---------------------------------------------------------------------------------------
Marga, ja et fan publicitat i tot, quina il·lusió sentir a la ràdio que en parlen, oi?
ResponEliminaFelicitats, cuinera!
Anna D.
M'he quedat ben sorpresa: i semblava un joc de l'hora de dinar, que només ho feies per distreure'ns.... FELICITATS!!!!
ResponEliminaRoser
jajaja nena...ai caram! i tot per voler estalviar-te tres duros al restaurant..jajajaja..molt bé. Ets genial!!
ResponEliminaanna sú
Quina il·lusió que parlin del teu blog a la ràdio, no? Ara només falta que et cridin per explicar una recepta en directe!
ResponEliminaPetons!
Anna
ANNA'S, si realment em va fer molta il·lusió i sorpresa. És una bona injecció de vitamines.
ResponEliminaROSER, De vegades els jocs van més enllà. Gràcies per la vostra col·laboració i per aguantar-me a mi i a la meva càmera
ANNA SÚ, Per mi, dinar de carmanyola és quelcom més que l'estalvi que suposa. Realitzar diversos hobbies meus (cuina, escriptura) i estar amb la gent xerrant.