7 de maig de 2013

Verat sobre llit d'escarola

Caloreta, força caloreta. Poc, però que molt poc, temps per cuinar. Escaroles ben formoses. Un rebost per casa que dóna sorpreses. Per què no preparar una amanida d'escarola amb verat?


Dit i fet, i sense cap secret.

Ingredients:
escarola
pastanaga
formatge tipus feta
verat en conseva (amb oli d'oliva)

Com fer-ho:
Rentar l'escarola i tallar. Ratllar la pastanaga. Afegir el formatge. Obrir la llauneta de verat en el moment de dinar i posar tant el peix com l'oli sobre l'amanida. Salar al gust.

Hoy en la fiambrera: Caballa en lecho de escarola. Léelo!
Today at the lunch boxMackerel bed of endive. Read it!
Ces boîtes à lunch: Maquereaux de lit d'endives. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. El verat és un peix que m'agrada molt. I és tan sa...! Però saps que no l'he tastat mai en conserva? M'ho apunto! Petonets!

    ResponElimina
  2. Jo tampoc he tastat el verat en conserva!! Molt bona amanida i ben completa!

    ResponElimina
  3. El verat ens agrada molt, a la planxa o escabetxat, però tampoc l’he tastat mai en conserva, tindre que provar
    Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...