29 de setembre de 2013

L'hora del tàper, Premi Blog Catalunya 2013

L'hora del tàper guanya el Premi Blog Catalunya 2013 en la categoria de Cuina, gastronomia i enologia - personal que atorga la Societat de la Tecnologia i el Coneixement de Catalunya.


És un guardó inesperat, que m'emociona de moltíssim. 

I el tinc, gràcies al jurat, però sobretot GRÀCIES a vosaltres, el taperistes, perquè em vau votar per arribar a la final. Però també perquè seguiu el blog, el comenteu i sou una gran motivació per a compartir els meus tàpers amb vosaltres. 

Ara sóc una mena de "tàperadicta", i vaig recollint amb més intensitat, si cap, idees per aquí i per allà per omplir els tàpers i poder compartir-les amb tots vosaltres. Gràcies per confiar i seguir L'hora del tàper.

També vull agrair des d'aquí a la meva família tot el suport que em dóna amb el blog... es mengen tot el que preparo!!!

Gràcies a tots, i endavant els tàpers!!!!

(Aquestes haurien estat les paraules que hauria pogut dir en agraïment si m'haguessin deixat parlar i hagués pogut articular alguna paraula).

Hoy en la fiambrera: Sandwich de salmón i carpaccio de calabacín. Léelo!
Today at the lunch boxSandwich with salmon and zucchini carpaccio. Read it!
Ces boîtes à lunch: Sandwich au saumon et courgettes carpaccio. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

24 comentaris:

  1. Moltes Felicitats!! Blogs Catalunya 2013!

    ResponElimina
  2. Èxit molt més que merescut, felicitats!!!

    ResponElimina
  3. Amb tots els respectes, no entenc com ha guanyat aquest blog... hi havien de molt millors finalistes... en fi... mai ho sabrem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si sóc o no mereixedora del premi, jo no ho puc dir. Per a mi ser finalista ja era un bon reconeixement, i guanyar ha estat una grata sorpresa.

      A mi també m'hagués agradat que en anunciar els blogs guanyadors es mencionés breument l'aspecte que havia prevalgut en l'elecció per part del jurat.

      Elimina
    2. Els criteris no han estat gens clars... de totes maneres, felicitats pel premi !

      Elimina
  4. Enhorabona Marga! una bona empenta per agraïr la feina feta i continuar treballant. Salut i bons aliments :)

    ResponElimina
  5. Поздравляю! :) Muchas felicidades!!!!

    ResponElimina
  6. Angelscuina, Gemma, Marina, Pastacatalans, Julia i Fem un mos. Moltes gràcies per les vostres felicitacions.

    ResponElimina
  7. Quina il·lusió Marga, moltes felicitats!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...