12 de novembre del 2009

Clofoutis de prunes i xocolata

Més val tard que mai. Aquí deixo la recepta que vaig seguir per a fer el postre. Ja sé que jo no vaig posar prunes, no en tenia a casa, però la variant la podem considerar com acceptable.



Ingredients:

150g xocolata fondant

200 g de prunes seques

300 ml de llet

150 ml de nata per muntar

60 g de sucre

60 g de farina

3 ous

1 copa de roma

1 cullerada de llevat en pols

Sucre glass


Elaboració:

Macerar les prunes en el rom.

Fondre la xocolata en la llet.

Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina tamitzada. Mesclar.

Afegir les prunes i el rom de la maceración i posar-ho en un motllo amb mantega.

Coure a forn mig, uns 30 minuts, fins que estigui cuallat.

Servir-ho amb sucre glass per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...