Una nova membre del club de postres dels dilluns, ha entrat aquest dilluns per la porta gran. Ens han portat un tiramisú, que diu que és facilíssim de fer, tot i que al principi ens va dir que s'havia passat tota la tarde del diumenge preparant-lo. No sé, no sé el temps que li va dedicar, però el resultat va ser sublim!
Ingredients:
250 gr de formatge mascarpone
2 ous
2 cullerades de sucre
500 gr (aprox.) de melindros (dels durs)
1/2 litre de cafè a temperatura ambient (si pot ser amb un rajolí d'Amareto)
Preparació:
Separar les clares dels rovells.
Muntar les clares a punt de neu.
Barrejar els rovells amb el sucre.
Barrejar-ho tot amb el mascarpone, i la crema ja està preparada.
En un recipient de 40x20 (aprox.) es comença posant una capa fina de crema i a sobre una capa de melindros sucats en cafè, cobrir amb una capa de crema (és optatiu posar una capa de xocolata negra ratllada), posar una nova capa de melindros i una darrera de crema (ben generosa) que es cobreix amb cacau en pols fins que està ben coberta (les capes variaran segons el recipient, però solen ser 2 o com a molt 3).
Guardar a la nevera com a mínim 12 hores.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada