Ingredients:
3 ous
175 gr. farina
1 sobre llevat Royal
175 gr. sucre (75 blanc i 75 morè)
175 gr. mantega o margarina
1 llimona
1 xarrup de tequila
150 gr. xocolata fondant (75 amb llet i 75 negre)
15 gr. ametlla marcona picada
Preparació:
Tamisar la farina en un bol tebi i afegir el llevat.
Desfer la mantega al microones i afegir-hi el sucre, els ous, una mica de suc de llimona i un rajolí de tequila (o altre licor al gust). Incorporar-ho a la farina i remenar fins obtenir una barreja llisa i sense grumolls.
Abocar la massa a un motlle que haurem untat amb la mantega i folrat la base amb paper vegetal. Allisar-ho amb una espàtula i ficar al forn durant 35 minuts. Deixar reposar uns minuts fora del forn i desmotllar, deixant-lo refredar sobre una safata de reixa.
Fondre la xocolata al bany maria i cobrir amb això el pa de pessic. Repartir l’ametlla i les virutes de xocolata per sobre i deixar refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada