De nou la Laura ens ha utilitzat de conillets d'índies i ha fet una provatura dolça, però li ha sortit molt bé. Felicitats!
A més a complert, i també ens ha portat la recepta. Aquí la teniu!
Ingredients:
800 gr. De formatge fresc (de “Burgos” o altre)
200 gr. De galetes integrals picades
270 gr. De sucre (70 negre i 200 blanc)
2 cullerades de maizena
2 cullerades de mantega o margarina
ratlladura de llimona
1 mica de sal
Melmelada de gerds
3 ous sencers + 2 rovells d’ou
1 tassa de nata líquida
Preparació:
Posar el forn a 180ºC.
Triturar les galetes i afegir la mantega , 2 cullerades de sucre i 3 cullerades de melmelada. Repartir la massa resultant a la base del motlle, que prèviament haurem untat amb mantega. Coure 10 minuts i deixar refredar. Cobrir amb una mica de melmelada (no massa que si no es desfarà)
Posar el forn a 250ºC-
Triturar el formatge amb el sucre, la farina, la sal els ous i la ratlladura de llimona. Quan la barreja sigui llisa afegir un ou més i els 2 rovells i seguir barrejant. Finalment incorporar la nata líquida. Abocar la massa al motlle i coure al forn 15 minuts. Després baixar el forn a 90ºC i coure 40 minuts més. En acabar, deixar reposar 10 minuts al forn.
Treure del forn i decorar amb melmelada caramelitzada (fer bullir una mica de melmelada amb aigua al microones, remenant de tant en tant).
Un cop refredat, posar a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada