21 de març del 2011

Trobada DOLÇA de tupperistes

Tots els que l'atzar ha fet que ens trobem en una taula al menjador de l'oficina i aportem els nostres "secrets culinaris" a la comunitat per fer els dilluns menys dilluns, o qualsevol dia més agradable
Farà cosa de un parell d'anys al menjador de la feina.... A la mateixa taula una dotzena de persones de diversos departaments. Ens coneixiem però no gaire. Ens miràvem els tappers d'uns i altres per agafar idees. Entre broma i broma va sorgir la proposta d'alegrar-nos l'hora de dinar i de fer germanor.

I com?  Doncs..... mmmmm..... per què no portem un postre per compartir a la taula cada dilluns?


I dit i fet. No recordo qui va començar. Però setmana darrera setmana els postres (fets o comprats, pastissos o gelats, pa de pessic o galetes) s'han succedit. També hem fet vacances i ens hem saltat setmanes, cosa del dia a dia


El fet ha cuallat, i és cert que els altres companys del menjador ens miren  com dient "mira que són raros, però què bona idea". No hem exclòs a ningú de participar, ben al contrari, hem convidat a formar part però això de "cuinar" de vegades assusta. La Marga, la Laura, la Roser, la Magda, el Carles, l'Anna, el Jordi, la Marta i el Guillem, són les ànimes d'aquesta "trobada dolça de tupperistes". Però també ho han estat la Mariona, el Joan, el Lluís i la Lourdes.
 
I com qui no vol la cosa, vaig crear aquest bloc on recollir les receptes d'aquests postres (cosa que no sempre ha estat possible) o qualsevol altre cosa que em semblés apropiada sobre "cuinetes" de tàpers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...